Zdjęcie ma charakter poglądowy.
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.

Grande Reserva

Reynolds Wine Growers

Cena: 175,00 zł

Dostępność:
Wysoka

Informacje

aromat Wino to oferuje bogaty bukiet aromatów, z dominującymi nutami świeżych owoców połączonymi z subtelnymi akcentami dębu. Drewno, w którym dojrzewa wino, idealnie współgra z owocowym charakterem, tworząc harmonijną i elegancką kompozycję aromatyczną.

Aromat

Wino to oferuje bogaty bukiet aromatów, z dominującymi nutami świeżych owoców połączonymi z subtelnymi akcentami dębu. Drewno, w którym dojrzewa wino, idealnie współgra z owocowym charakterem, tworząc harmonijną i elegancką kompozycję aromatyczną.

smak W smaku jest pełne, z delikatnymi, ale wyraźnie wyczuwalnymi taninami, co nadaje mu strukturę i głębię. Smaki owocowe przeplatają się z nutami czekolady i przypraw, co podkreśla jego złożoność. Wino cechuje się długim, przyjemnym finiszem, pozostawiającym uczucie elegancji i wyrafinowania​.

Smak

W smaku jest pełne, z delikatnymi, ale wyraźnie wyczuwalnymi taninami, co nadaje mu strukturę i głębię. Smaki owocowe przeplatają się z nutami czekolady i przypraw, co podkreśla jego złożoność. Wino cechuje się długim, przyjemnym finiszem, pozostawiającym uczucie elegancji i wyrafinowania​.

potrawy Julian Reynolds Reserva 2018 doskonale komponuje się z czerwonym mięsem, dziczyzną oraz wyrazistymi daniami na bazie grilla. Można je również serwować do dojrzewających serów, aby podkreślić intensywność smaków​

Potrawy

Julian Reynolds Reserva 2018 doskonale komponuje się z czerwonym mięsem, dziczyzną oraz wyrazistymi daniami na bazie grilla. Można je również serwować do dojrzewających serów, aby podkreślić intensywność smaków​

Więcej informacji

Więcej informacji

Julian Reynolds Reserva Tinto 2018 dojrzewa przez 12 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu marki Seguin Moreau, co nadaje winu złożoność oraz elegancję, wzbogacając jego profil o nuty dojrzałych czerwonych owoców, fiołków i kakao. Po starzeniu w beczkach, wino leżakuje jeszcze przez 2 lata w butelkach przed wypuszczeniem na rynek, co pozwala na dalszy rozwój smaku i struktury.